Ändrade planer!

2013-08-30 16:59:39

Drog in till Luma med Marcus och alla för gocart, ska som sagt inte åka men det är kul att kolla och träffa alla! Mer uppdatering dyker upp imorn! Puss


In love!

2013-08-30 15:09:59
Blev nyss medbjuden att köra gocart men kan inte köra nu pga min rygg så kändes lite ovärt att stressa för att bara kolla på, trist men så är livet!! Ska träffa Marcus senare idag så det gör inget.

Åkte till Lager 157 för ett tag sen och hittade mitt livs kärlek. Ett par jeans som satt som en jävla smäck och var det skönaste jag nånsin rört vid. Det var dock cplång kö så jag orkade inte, ska tillbaka dit så fort jag kan!! Måste ha.
Är så äckligt taggad på att börja träna igen, kan inte sluta nämna det. Hoppas att jag är redo redan på måndag!

 

Friday bitches!

2013-08-30 12:12:03

Hej på er! Det blev en oplanerad men mysig övernattning hos Marcus igår så drog direkt till skolan från honom. Har väl varit snyggare i min dar haha! Uppsatt hår, pojkens tjocktröja och gårdagens smink, yey!
Hade matte sen så skulle jag haft håltimme i 3 timmar helt själv, glöm det! Vi drog upp till centrum en sväng och fikade och rullade omkring lite.
Vet ej vad som händer ikväll men det lär visa sig! ;)


Bilder från Mallis!

2013-08-29 11:22:00
 
 

Torsdag

2013-08-29 07:32:00
Godmorgon! Sitter och äter frukost och är allmänt jävla missnöjd med hur jag ser ut idag, vad jag än gör så blir det inte bra. Fuldag med andra ord! Ska stoppa i mig lite painkillers, sminka mig lite och packa väskan sen bär det av! Jag kommer att dra vidare till skolan sen efter vårat lilla ärende och bara hoppas på det bästa sen ska jag träffa Marcus.

Mina fina tjejer på Halloween förra året!
 
 

Let me take you to mars, and make love on a star

2013-08-28 19:24:30
Kom hem för en stund sen, jag och mamma tog en sväng ner till Tyresta där min faster driver cafet och snackade lite skit och fikade med henne och lillkusinen som inte är så himla liten längre! Sjukt mysigt, jag älskar fan min släkt. Helt jävla underbara hela bunten! 


Sitter och socialiserar lite och drar på smilbanden med jämna mellanrum, har allmänt trevligt här i min ensamhet och raggar nån skypevän då mina ordinarie skypevänner dissar mig ikväll. GASH JAG SAKNAR ER BABES! Jag vill verkligen till skolan imorn, men eftersom att det gör ont att sitta ner så länge så återstår det att se hur jag mår imorn bitti. Jag ska iallafall iväg vid 9 med Nattis och fixa en sak sen får jag avgöra om jag följer med henne till skolan eller om jag rullar hemåt. 

 

Fucking words.

2013-08-28 15:40:44


 
 

FML

2013-08-28 15:29:29
Ligger i sängen, kollar film och tröstäter. Jag fick ryggskott igår, Marcus skjutsade hem mig och när jag kom hem så bröt helvetet ut. Jag grät floder för att kunna ställa mig upp från sängen och kunde inte gå själv. Idag har jag gått på painkillers så idag är det lite bättre men det här dödar mig! Får se om jag går till skolan imorn.

För nån timme sen begav sig hela familljen och kollade på kakel och handfat till det nya badrummet, vi har väl lite oenade åsikter men lite kom vi fram till iallafall. 
Hatar att sitta hemma såhär, det är så sjukt tråkigt och jag börjar direkt känna mig ensam och blir ledsen.

 

Tisdag

2013-08-27 15:17:42
Jag kom nyss hem från skolan, det har egentligen inte hänt nåt speceillt förutom att Amanda fyller år idag så vi firade med lite muffins i hemvisten. 
Ska trycka i mig nåt att äta, försöka hinna plugga 10 sek sen ska jag dra mig mot Marcus skola för att möta upp honom sen ska vi in till stan och fixa en ny ring till honom då han tappade den på fyllan i fredags när vi var vid zinken ;) 
Hinner inte skriva så mycket mer förän jag kommer hem, puss på er!

 

Blää

2013-08-27 07:58:33
Godmorgon sötisar! Sitter i min säng och äter frukost, råkade sätta larmet typ en halvtimme för tidigt så jag har znoosat i en halvtimme, gick och duschade och nu sitter jag här.
Dagens planer är oklara, har ingen aning om när jag slutar pga att vi inte har fått nåt nytt schema än. Kanske träffar Marcus efter skolan men eftersom att jag har smittat ner honom så är inte det 100 än, vi får se var dagen tar mig!

Vill verkligen gå och trääääna!!!! jävla hals.

 

-

2013-08-26 21:39:31
Vill att det ska bli morgon så jag får gå till skolan. Slippa tänka och slippa va ensam. Fan vad jag är fucked up, idiot.

Godnatt.

Shopping från Spanien?!

2013-08-26 19:38:14
Har bestämt mig för att inte lägga upp bilder på nåt jag shoppat förän jag hittar nåt sätt så det blir fina bilder, får ångest av att lägga ut halvknackiga bilder! Det här är den enda bilden jag blev nöjd med så det blir ett smakprov.. 

Nu ska jag sätta mig och fixa lite mer på engelskauppgiften sen börja nysta på ett mat och träningsschema, iiih jag längtar så mycket!

 

Dagens outfit!

2013-08-26 15:35:06




 
 
 

Måndagsbarn

2013-08-26 14:58:00
Jag kom precis hem från skolan och möts av en både glad och pratglad familj så nu är jag också glad! Älskar att sånt smittar av sig. 

Ganska värdelös dag idag, började med 45 min idrottsteori, en skitlång lunch och sen 1,5 timme engelska med en ny lärare som ger oss en helvetesuppgift som ska vara klar till onsdag så jag ska fixa med lite bilder från Spanien sen ska jag fortsätta med den så jag har det klart. Jag är en sån människa som gärna gör saker i sista sekunden för att jag tror att jag har all tid i världen, det ska det verkligen bli en förändring på! Ett stressmoment mindre för min del då min kropp typ inte kan hantera stress. Hann även upp till centrum en sväng med Filippa efter skolan. 





 
 

Sleep tight!

2013-08-25 21:19:18
Ligger och smsar, kollar på handfat för vi ska renovera badrummet om några veckor och sneglar lite på Segemyhr.. är fortfarande mätt efter middagen trots att det var typ 3 timmar sen.

Börjar 10 imorn, skönt med sovmorgon men jag hatar att jag måste sova själv. Får se vad som händer efter skolan, jag har inte ens nån aning om när jag slutar pga allt schemakaos.. Tänkte fortsätta strosa runt så hörs vi imorn! Godnatt! ♥


 

2013-08-25 16:47:00

Söndag

2013-08-25 16:28:15
Hej sötnosar! Kom hem från Marcus för ett tag sen för att jobba , vi skulle egentligen ta en sväng förbi akuten också men jag mår mycket bättre nu så vi får se hur det känns ikväll/imornbitti. Igår och nu på morgonen har varit ett helvete, har haft sjukt jävla ont och har knappt kunnat prata. 

Hade planer på att sätta igång med träningen imorn igen men det sket sig ju redan i farstun, blir sjukt frustrerad!
Aja det går inte att göra så mycket åt, puss på rumpan!

Fick frukost på sängen av min älskling imorse♥
 

Man mår som man förtjänar..

2013-08-24 10:11:06

Hej sötisar! Det är typ tredje gången jag är bakis och jag är rädd att mina glansdagar är över och jag kanske måste börja ta de lugnt med alkoholen haha ;) och som pricken på i:et så är jag sjuk och nu har jag knappt nån röst längre.
Igårkväll drog vi iallafall till ett berg på söder, som för övrigt bjöd på en sjukt vacker utsikt, senare på kvällen kom det fyrverkerier från grönan! Vi mötte upp några av Marcus vänner och hade skittrevligt, sen pressade vi in oss 10 pers i en liten, liten bil och rullade mot efterfest som tog slut ganska fort. Landade i sängen runt 4 och var allmänt nöjda med kvällen!


Sug och svälj, trevlig helg!

2013-08-23 16:20:59
Då var det helg då, igen..? Dagen har varit kaotisk, våran schemaläggare har fått fnatt och krånglat till hela Erikas scheman, dessutom så var första lektionen idag inställd så allt känns bara jätteförvirrande och vi får ett nytt schema på måndag eller tisdag, så vi får se hur allt blir. 

Jag kom iallafall precis hem, tog bussen med Nattis och Martin och nu tänkte jag lägga mig i sängen och softa, kanske ta en powernap så jag pallar va vaken ikväll haha! Planerna för kvällen är fortfarande oklara, ska försöka få tag i min pojkvän och se va han har att säga.. puss på er!

 

Dagens outfit!

2013-08-23 10:46:50


Tunika från Bershka, leggings från Gina!
 

Fredag bitches!

2013-08-23 09:29:39
Godmorgon! Marcus drog nyss till bussen och jag sitter här inlindad i täcket och lyssnar på lite musik och kollar bloggar o så. Ska inte gå hemifrån förän ca 2 timmar så jag kan chilla ett bra tag, duscha och fixa mig i lugn och ro! 
Idag har jag endast två lektioner så det är sjukt skönt. Slänger in en outfitbild lite senare :*

 

Torsdagis

2013-08-22 20:25:00
Hej sötisar! Ligger och lyssnar på musik och snackar skit med Marcus.
Skoldagen var väldigt onödig haha.. Vi gick runt med treorna och tog kort på saker typ..? Slutade runt halv 2, tog sällskap på bussen med los brudos sen kom Marcus hit och sängen blir inte tom inatt. Börjar 12 imorn, inget jag klagar på kan jag ju säga. Dock så startar schemat imorn men det ska bli skönt och på måndag börjar träningen igen!

Igårkväll var det planerat att spendera natten hemma men det slutade inte så, jag blev kvar en kvart hemifrån och åkte hem imorse runt 8 när Marcus åkte till skolan och duschade, åt frukost och fixade mig sen drog vidare till skolan. 
Morgondagens planer är lite oklara men det blir nog bra till slut, vi hörs imorn iallafall. Puss!



 

-

2013-08-21 14:38:00
you can't protect yourself from sadness without protecting yourself from happiness.
.
 

Då var vi där igen då

2013-08-21 14:03:00
Hej sötisar! Ligger i sängen och smsar och kikar lite för att försöka komma på andra tankar och piggna till och bli lite gladare, det går väl som det gör.. Mådde piss imorse och har knaprat i mig 6 st alvedon sen jag vaknade runt 8 imorse för att ens kunna stå på fötterna då jag övervägde om jag skulle gå till skolan eller inte imorse. Men jag gjorde det, vi fick nya schemat och fick reda på att vi ska få läraren som alla hatar i eng.. Efter en halvtimme fick vi dra så jag, Filippa, Nattis och Amanda drog upp till centrum och fixade lite och käkade på tacobar! Så underbart att träffa alla igen, de är aldrig nå strul och vi har alltid skitkul. När jag kom hem så kom tårarna och det är dom jag har försökt isolera mig från nu ett tag.
Ska fixa mig lite, ta några alvedon sen dra till Marcus. Får se när jag bloggar igen, puss!!

 

Fuck.

2013-08-20 21:37:00

Är på värsta tänkbara humör och ligger i sängen och försöker bli lite glad.. Godnatt babes!
Jag lyckas hyfsat! Riktig hatkärlek! 

 

Borta bra men hemma bäst!

2013-08-20 20:38:08
Hej på er sötisar! Har faktiskt helt glömt bort bloggen..

Kom hem från flygplatsen för nån timme sen och på vägen hem så svängde vi förbi min käre mormor och lämnade vin och choklad som fyller 77 idag, grattis igen min fina!
Jag har iallafall haft det underbart, mellan 30-35 grader i princip dygnet runt, har ätit i lass, blivit brunare än jag nånsin varit förr och svettats som en gris. Har skrattat oavbrutet dag in och dag ut och spenderat en massa pengar, kan det på riktigt bli bättre?! Jag har massor av bilder i kameran men jag orkar inte fixa det nu så ni får några snabba mobilbilder, de är inte så pjåkiga ändå haha.

Imorn börjar skolan, jag tycker att det ska bli jätteskönt och jag ser fram emot det jättemycket för jag älskar nämligen att gå till skolan och nu ska jag satsa! Förra året blev väldigt slappt och jag var jätteomotiverad, ändring på det! Jag har även bestämt mig för att bry mig lite mer om hur jag ser ut, jag har i princip hela mitt liv skitit fullständigt i om jag ser ut som ett kråkbo men det är kul att känna sig fin, hihi! 

 




 

Resfeber!

2013-08-14 21:45:48
Jag har i princip packat klart allt, bara det sista som ska packas imorn bitti! Är jättetaggad och det ska bli så skönt att komma iväg till värmen, och jag älskar Illeatas, dit på Mallis som vi ska till. 
Ligger iallafall nyduschad i sängen nu och smsar och kollar på Segemyhr, ska upp runt 3 imorn bitti så jag funtar på om jag ska sova vid typ 12, 1 så jag är pigg vid 3 så kan jag sova på planet sen.. det återstår att se!
Jag uppdaterar imorn bitti från bilen eller Arlanda, puss på er!

Bild från midsommar, Gabbe tankad som aldrig förr haha!
 

Motiverad!

2013-08-14 20:34:09
Jag mår fan dåligt när jag kollar på min kropp i spegeln.. Jag ser ut som en jävla påse nötter..
När jag kommer hem från Mallis och skolan börjar o så så kommer gymrutinen gå på full fräs igen, 5 gånger i veckan, och jag ska även försöka gå ut och springa för att träna upp mitt knä och mina benhinnor igen. Jag har satt som mål att när bikini säsongen kommer igång nästa år - då ska jag vara nöjd med min kropp!



 
 


Mirakelprodukt för naglarna!

2013-08-14 20:25:00
Vad tycker ni om nya designen? Jag är grymt nöjd, tack Lovisa! :*

Köpte den här idag, Seche Vite heter den, på Kicks för 129 kr. Det är ett överlack som torkar nagellacket på typ 1 minut, är du som jag som inte har något tålamod och förstör lacket helt och hållet innan det har torkat? Då tycker jag verkligen att du ska spendera 129 kr på den här produkten för det är verkligen värt de!!

 

1 dag kvar!

2013-08-14 12:19:22
Godmorgon sötisar! Drog ut på en pw imorse och nu sitter vi i min säng och degar sönder. Har rätt mycket saker att göra idag... 

* Packa
* Fixa naglarna/raka benen osv
* Växla pengar
* Jobba

..så jag bloggar mer ikväll.

Det kommer även en ny design i eftermiddag.. är skittaggad!!

Tisdag

2013-08-13 23:57:45

Hej babes! Ligger i sängen med min ängel och kollar på Sex and the city, älskar att ha en pojkvän som gillar att kolla på den tjejigaste serien som finns, hihi!
Vi funderar på dra oss iväg till Vegabaren då båda tjockisarna börjar bli hungriga, huhu godnatt så hörs vi imorn! Har massa saker att göra!

Fixade om lite i mitt rum igår, snyggt va?!


-

2013-08-12 14:14:00
När mörkret tar över och du bara sjunker. När inte ens de mest betydelsefulla personer i ditt livs ord tröstar och när tårarna smeker din kind och efter en stund bara blir fler och fler för att du inte vet varför dom är där.
När alla är bättre än du och du känner dig kastlös och ynklig.
Att känna sig som en bekräftelsehora stup i kvarten, känslan av att inte kunna stå på egna ben. Att vara beroende av andra för att må bra.

Jag vill ut, men jag vet inte hur.

 

Måndag igen

2013-08-12 13:48:00
Hej på er! Då var det måndag igen, idag blir det jobb och övningskörning med mami sen kommer min ängel och spenderar natten här.
Gårkvällen blev väldigt annorlunda än tänkt då vi skulle åkt in till Grönan för att se Tenacious D men som nog dom flesta vet så stoppades insläppet vid 4, det var lite tråkigt men jag gråter inte över det, är inget direkt fan men Marcus hade sett fram emot det väldigt länge så jag tycker lite synd om honom!

På torsdag åker jag till Mallis och är borta i fem dygn, kommer hem dagen innan skolan drar igång igen och det ska bli så otroligt skönt! Sitter dock redan och taggar inför nästa sommar när brudarna sticker iväg till Zakynthos! Ska även försöka hinna åka iväg nånstans med Marcus i vinter eller nästa sommar! 

 

Instagram

2013-08-11 12:27:00
  
 

Underbar kväll!

2013-08-11 00:14:27

Hej på er! Jag kom nyss hem från My där jag och ett gäng tjejer har firat henne då hon fyllde år för nån vecka sen! Vi käkade sen körde vi lite Singstar, nån ritlek sen så åt vi chokladfondue och gjorde de vi är bäst på, snacka en jävla massa skit!
Vi blev bjudna över hos grabbarna några hus bort på krök men efter ett par gäspningar och trötta ögon så ångrade vi oss ganska fort. Är otroligt nöjd med kvällen och har haft jätteroligt och trevligt! Nu checkar jag ut, imorn kl 11 ska jag vara färdig och klar och möta upp Marcus för en pw sen senare på kvällen ska vi ut på äventyr, godnatt på er!


Rör på fläsket!

2013-08-09 11:16:00

Godmorgon! Ligger i nyvaken i sängen med min älskling, vi ska snart ut på en pw. Senare idag ska vi in till stan en vända och sen ska vi på middag med Marcus familj.
Igårkväll drog vi till skanstull och spelade bedminton, det var sjukt roligt och jag har världens träningsvärk idag.

Vill egentligen inte gå upp med nu köer vi!


Torsdag

2013-08-08 13:04:00
Hej på er! Kom hem från Marcus för en stund sen och idag står jobb på schemat. 
Jag och Marcus drog imorse ut på våran, nu för tiden, morgonrunda och jag har träningsvärk i ryggen och rumpan från tidigare mornar. Vi ska även spela lite bedminton inom de närmsta dagarna, superkul!

Jag, Filippa och Nattis drog runt lite på stan sen satte vi oss med Alice och snackade massa skit och hade trevligt och på kvällen så drog jag och Marcus ut och mötte upp Danne och spelade lite fotboll och basket, det var jättetrevligt och fan vad jag saknar basketen :( Ibland ångrar jag att jag slutade.. Vi kom iallafall hem runt 12slaget och hoppade in i duschen och la oss i sängen direkt. Vi hörs lite senare om kommande planer, puss!




Hurtigt!

2013-08-07 12:12:11

Godmorgon babes! Nu på morgonen så har jag och Marcus varit ute på en pw, repris av gårdagen, drog sedan sen hem till honom och duschade och åt och nu står jag och väntar på bussen med mensvärk i högsta hugg på in till stan för att träffa tjejerna! Har träffat de väldigt få gånger nu i sommar vilket är så jävla tråkigt! :( ska iallafall tillbaka till Marcus efter stan så vi hörs då :*


Till hösten!

2013-08-05 17:33:35
 


Åh vad jag vill ha en pälsväst till hösten! Det är supersnyggt att matcha till en svart skinnjacka, ett par jeans och ett par boots, wow! 
Har alltid tyckt att det inte är min stil riktigt men har sett fler och fler som det är sjukt snyggt på så jag har bestämmt mig för att prova mig på detta! Vad tycker ni om pälsvästar? Fake som äkta.

På tal om höst så börjar jag faktiskt sakna skolan lite.. jag älskar att gå till skolan på morgonen för jag vet att jag alltid kommer vara på bra humör och ha kul..

Nytt i garderoben!

2013-08-05 16:31:48








 
Bild 1; en transperant t-shirt från Lager 157, 200 kr // Bild 2; en fotlänk som jag fick av Marcus // Bild 3; ett armband jag fått av Marcus mamma // Bild 4; Bikini från Intersport, 140 kr // Bild 5; en topp från Rättvik, öppen i ryggen, helt kär! 350 kr.

Gårdagens härligheter

2013-08-05 12:43:16
Hej på er! Jag kom nyss hem från Marcus, jobb står på schemat sen ska jag och mamma ut och övningsköra lite, det var alldeles för länge sen.. Gud vad jag trivs här på blogg.se igen förresten..

Igår var jag och Marcus på IKEA med hans föräldrar, vi blev lite rastlösa så vi körde chickenrace med vagnen mellan hyllorna, barnen i oss finns självklart fortfarande kvar! Efter IKEAbesöket åkte vi och handlade lite kyckling och sallad som vi sedan fixade till och grillade när vi kom hem. Efter middagen hade vi planer på att gå ner till sjön och fiska men icke, det blev mys framför en film istället!

Tänkte ta och lägga upp lite bilder på nya medlemmar i min garerob, håll utkik!

 

Min äldsta och sjukaste vän. ♥

2013-08-04 15:41:00
 

5 sanningar om mig

2013-08-03 23:37:00
- Jag känner mig lätt ensam
- Jag har fruktansvärt svårt att lita på killar
- ...men jag tycker att det är lättare att umgås med killar
- Jag älskar inredning och att möblera om osv
- Jag hatar "vanlig röd" cola
 

Here we go again!

2013-08-03 22:49:01
Hej sötnosar! Är verkligen inte van med blogg.se än så det har tagit ett tag för att få i ordning på allt igen hehe.. 
Nu är jag iallafall här and I'm here to stay! Förhoppningsvis.

Idag runt 16 kom My förbi en sväng och vi snackade en massa skit och hon pillade lite med mina ögonbryn osv. Hade egentligen tänkt att dra ut på äventyr med Filippa och en kompis ikväll men jag orkade inte så jag blev sängliggandes och kollade på Segemyhr! Strax efter 12 slaget blir jag upphämtad och rullar mot Marcus.

Tänkte ragga på nån designkunnig inom en snar framtid, så här kan vi inte ha det!! Ha det bra så länge så hörs vi!