igår & idag

2013-10-31 22:20:54
Hellå sötisar! Kom precis hem och är urtrött haha.. Har varit med Emma och Johannes hela dagen och har snurrat runt i stan sen drog vi till Heron och käkade och kollade på "Vi är bäst!" Den var ganska rolig, men tror ej att vem som helst tycker det faktiskt! Igår kom Stoffe hit ett tag och chillade kant och imorn ska jag träffa Emma och Johannes igen sen blire hockey, yeaaaah!!

 

Tack för att allt suger.

2013-10-30 00:29:13
Ligger i sängen med tända ljus och har precis kollat på några avsnitt av Greys och jag lyckas ej komma ur min svacka. Vafan är det som händer?

all in yoo

2013-10-27 11:25:31
Hej babes! Ligger i sängen och pratar i telefon med Amanda, ska strax ta mig en dusch och börja fixa mig för att dra in till Tele2 arena och Hovet! Blir både fotboll och hockey idag med tjejerna!

I fredags efter skolan drog jag hem och städade och fixade en massa i nya badrummet sen åkte jag hem till Stoffe och chillade en stund tills mami hämtade mig och jag slocknade typ direkt när jag la mig i sängen.
Igår så drog alla brudar hem till Nattis och käkade middag och fixadae oss osv och drog sen vidare till en fest i trånkan, hade svinkul och det får jag betala för idag haha... Men jag överlever! 

 

I'll be the one you won't forget

2013-10-24 16:20:00
 

bra dag

2013-10-24 16:15:02
Hej sötisar! Sitter i min säng och lyssnar på musik och smsar lite.. Hade FN-dag idag i skolan vilket innbärde att vi satt och lyssnade på en föreläsning ett bra tag och gjorde nån övning, ganska tråkigt men jag klagar ej! 
Är väldigt besviken på vissa personers beteende, det plus att jag bara är allmänt otaggad på allt annat som inte heter helg eller ledighet atm så orkade jag inte ta mig till gymmet idag. Tog en pn när jag kom hem och ska fixa och dona lite nu. Puss !!

Bild på mig och Amanda från den över 1 mil långa vandringen med skolan i måndags!
 

Filåååt!

2013-10-23 17:47:08
Hej på er! Har precis tryckt i mig middag och suttit och snackat massa skit med familjen och sitter nu och dricker te som smakar satan.. Botten upp! 

Har sugit på att uppdatera men jag har faktiskt inte pallat och det har inte hänt överdrivet mycket saker faktiskt :)
Var på gymmet idag och det sög, gick åt helvete och mår allmänt dåligt över det haha. 
Mitt liv med Greys tuffar på som vanligt och snart är det helg, den är fullspäckad och jag är supertaggad! 

En bild från fotograferingen med Lisa. Jag tyckte personligen att jag ser lite stel ut men Lisa tyckte det blev den bästa från hela fotograferingen och Nathalie tyckte det var den finaste bilden hon sett på mig så jag får lita på det hehe.. 
 

Friday bitchiasos

2013-10-18 18:26:00
Hej på er! Förlåt för dålig update!! Kom nyss hem från gymmet som inte gick nå vidare idag, ska krypa ner i sängen och kolla på Greys Anatomy tills de är middag och sen ska jag träffa Filippa och Nattis för utgång! 

I eftermiddags hämtade mamma upp mig och vi åkte till läkaren och fick lite tider osv sen mötte jag upp Lisa, Nattis och Filippa för Lisa ville fota oss. Och bilderna blev superfina!! Kommer lägga upp lite så fort jag får dom! :) ca 7 år sen jag träffade Lisa om man inte räknar med på en fest förra vintern då jag var full som en kastrull, tycker inte det räknas haha! Så synd att man glider ifrån varandra så mycket..
Orkar faktiskt inte skriva nå mer, låter lite bilder tala istället. Puss!

Min fina vän Nattis fyllde år i onsdags och det firade vi med en liten 7000-kcal tårta haha!

 

Helgen

2013-10-14 20:32:45
Hej sötisar! Ligger i sängen efter att ha pluggat matte hela kvällen, har prov imorn och hoppas bara att de går bra :)

I lördags drog jag och Filippa till Värmdö på en fest där vi inte kände en kotte men hade fett kul ändå! Vaknade upp bakis som fan och ville dö haha, hela söndagen gick åt till att softa och kolla på Greys anatomy.







Fredag & lördag

2013-10-12 12:36:10
Hej sötisar! sitter i sängen och tar det lugnt, lyssnar på musik och smsar lite.. ska snart gå och ta en dusch och fräscha till mig! Dagens planer är ännu lite oklara, men det blir bra vilket som! 

Igår blev jag sängliggandes pga mitt jävla ryggskott, det är mycket bättre idag men fortfarande inte ok. Ska knapra i mig lite painkillers och hoppas på att jag pallar hitta på nåt ikväll. Satt hela gårkvällen och skypade som sagt, åkte även till centrum på eftermiddagen emd mamma och småshoppade lite. Bla nya gardiner till mig och en ny matvåg. Drog med oss lite kebab och vaniljkvarg också, fredagslyx hihi! 

Köpte även med mig lite choklad hem till papsen.
 

skypeis

2013-10-11 23:17:39
Sitter och skypar med My, Max och Emil.. bloggar om allt imorn, pallar ej nu heheehe
PUSSS

minnenochpersonermansaknar

2013-10-10 19:58:43
 
 
                                         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bajsdag

2013-10-10 19:26:09
Hej sötisar! Sämsta dagen på länge idag... Kommer till skolan imorse, min dator har slutat fungera så sitter hos teknikern i typ 1 timme, han säger att han måste blåsa ur min dator så jag fuckar typ ur för han sa att allt skulle försvinna men han lyckades fixa det hihihi, sen så när vi kom till lektionen inser jag att jag kommer fan inte bli godkänd i SV 2 då jag inte fattar ett jävla helvete, sen var det äcklig lunch i skolan så jag gick hungrig, sen så har jag så jävla ont i ryggen att jag inte kan träna... Kan det på riktigt bli en sämre dag????

Jag ställde mig iaf och lagade kyckling till middag och det räckte även till matlåda imorn så lite glad är jag hehe.
Har ingen jävla ork att fota det jag köpt då jag har jätteont i ryggen... jävla helvete.

 


hey do you remember?

2013-10-09 18:23:20
Hej sötisar! Har precis tryckt i mig lite firre till middag och sitter och matkomar mig lite, sköntskönt!
Armpasset igår gick galant, fick höja massa vikter och det kändes svinbra hihi! Kom hem och somnade som en stock 20.30, vaknade 1 timme för sent imorse men kom ändå bara 5 min för sent till skolan.. Är jag inte kung eller?! ;)
Blev dock ingen träning idag då min rygg har börjat spöka igen, har hur ont som helst i svanken och det strålar ner i rumpan, låren och ljumskarna.. jätteobehagligt. Blev rekommenderad att köpa mig ett bälte till benpassen så jag ska ge det ett försök och se om det blir bättre!! 

Har införskaffat mig ett nytt skal till luren, en mössa och så jackan så jag ska fota allt imorn!! Det lovar jag :D pusS!
 

tisdagis

2013-10-08 10:47:50
Gick som sagt upp 6 imorse, som en zombie. Vi körde lite axlar och det gick väl helt okej, fick skjuts till skolan och sitter och längtar till lunchen.. är ashungrig och trött.. slutar halv fem och drar då till mitt eget gym och pumpar lite biceps och triceps med My.. puss!!

 

Måndagggg

2013-10-07 22:09:48
Hallå! Har precis beställt våra halloweenkostymer och ska snart släcka ner datorn och försöka sova.. Blir upphämtad kl 07 imorn av Joel och kör ett pass på Flex, ska bli jättekul!

Dagens pass gick åt helvete, var inte alls fokuserad och det blev bara bajs av allting. Nya tag imorn! Kommer förmodligen köra dubbelpass också så hoppas det blir bra :) slutar även 1630 och blir att sätta klockan på 06 imornbitti så det blir en lång dag imorn.. jag checkar ut nu!

 

Söndagis

2013-10-06 16:08:47
Hej sötisar! Har precis provat att baka chokladbollar med stevia och det blev jättebra faktiskt. Har även hunnit städa en massa idag, superskönt!

Igår efter vårat lilla ärende hos polisen så mötte vi upp Sebbe och Alex för att ta några öl innan matchen, som vi förövrigt kammade hem. Sen drog vi till hökarängen och fixade ännu en sak sen drog vi hem till Filippa och softade ett tag innan Nattis kom. Alla var så sjukt trötta att vi inte ens pallade dra ut som vi egentligen hade planerat så vi låg i soffan och kollade på film och åt popcorn, härligt det med! :D Jag och Nattis fick sedan skjuts hem och jag landade i sängen runt kl 1 och slocknade ganska tätt inpå. Är utvilad idag och ska snart sätta på filmen jag pratade om för nån dag sen istället för att läsa bokhelvetet... 

 

Fullt upp!

2013-10-05 12:13:56
Hej sötisar! Sitter nu på bussen in till Sunbybergs polisstation där jag ska möta Filippa, fixa en grej sen möter vi upp grabbarna och förar sen jävlar är det hockey för fulla muggar! Avtäckning för Ottosson sen ska vi krossa Björklöven! 

Igår så fick vi skjuts av Joel och Wille till en fest i handen, dom kom även tillbaka lite senare runt 1 och skjutsade hem oss, söta som dom är! Har inte så mycket mer att tillägga förutom att jag har tidernas träningsvärk i magen, bröstet och röven!! vet ännu inte vad som händer ikväll ännu :*




Jag är kär.

2013-10-03 17:12:23
Jag ryser varje gång. Fyfan. Han har den porrigaste rösten jag nånsin hört och fan va snygg man kan vara. Åååh jag älskar dig!!





Tomorrow's friday!

2013-10-03 16:59:06
Godkväll! Kom nyss hem efter ett bröstpass på gymmet, gick ganska bra! Dock maxar vi bänkpress med samma vikt som vi körde 3x10 förut, haha länge sen jag köttade bröst faktiskt.. men jag älskar det så nu jävlar! :D 
Hade en väldigt soft skoldag idag men är svintrött idag igen som vanligt, ska ta och sätta på The great Gatsby för jag pallar inte läsa bokhelvetet som vi ska läsa, som dessutom är på engelska. 

Ska sätta mig ner och göra ett nytt träningschema också, hihi wihoo!! pussen
 
 

Onsdag**

2013-10-02 20:20:20
Bästa Filippa rättade mig då jag var helt ute och cyklade med veckodagarna i förra inlägget, var ju som sagt fruktansvärt trött hehe!
Har stått och fixat matlådor till imorn och fredag, det blev bulgur, kyckling och de grönsaker vi hade i kylen! 

Imorn var det torsdag ja, blir ett bröstpass efter skolan som jag ser fram emot sjukt mycket.
Tänkte leta runt lite efter några snygga, lite varmare stövlar.. Har ett par sen förra vintern men dom är inte ens sköna, fattar ej varför jag köper sånt jag inte tycker är skönt..
Sov sött, puss!



Mina fina klassisar!

2013-10-02 18:14:00
 

Cold outside

2013-10-02 18:10:19
Har precis tryckt i mig middag och ska snart ställa mig och fixa matlådor till lunch och middag imorn, är helt slut även fast jag tog en nap på cirukus 30 min för inte så länge sen, ganska skönt ändå!
Vi gick runt på skansen till kl 12 sen fick vi dra hem så drog själv till gymmet och arbetade min igenom min rygg på 45 min, inge folk på gymmet vid den tiden så det är sjukt skönt! 
Är ensam hemma nu också så ska ta och dunka lite musik och städa upp lite i rummet!

Finkostymen åkte på imorse! Helvete vad kallt det är nu...
 

Tisdag

2013-10-02 08:45:50
Godmorgon!! Har precis skrivit tyskaprov och vi ska snart åka in till Skansen med klassen sen ska jag möta upp My och vi drar till gymmet! Har träningsvärk typ överallt, hohoho


trött sara!

2013-10-01 20:55:11
Hej på er! Satte mig nyss i sängen och andades ut.. Stack ut till Dalarö med några av brudarna för att samla in material till en uppgift, ganska segt men sen drog vi vidare till gymmet och körde ett kickass pass! Är helt slut i armarna och har sån träningsvärk i rumpan från igår, tänk dig den kaka på kakan imorn.. mums! 

Vi ska in till skansen imorn så jag ska snart ställa mig och steka lite kyckling och hacka lite sallad innan jag faller i total koma.. är helt slut! 

Jag och tjejerna i lördags!