Måndag, kära måndag

2013-09-30 20:37:29
Hej sötisar! Ligger och smsar och kollar på Simpsons, jag borde egentligen plugga men är så ofoukserad haha.. 
Hade endast en lektion idag, idrott och sen var det skolfoto. Gick åt helvete och jag är allmänt onöjd med mitt utseende idag! Men orkar inte bry mig om det just nu, är trött och svag i alla muskler i hela kroppen.. helt slutkörd hihi. Det blev ett redigt benpass idag, gick svinbra! Drog i mig middag när jag kom hem, somnade i 1 timme, drog i mig middag nr 2 sen har jag bara suttit och degat. Kommer ta lång tid att somna ikväll så det suger ju men får skylla mig själv. Imorn blir en lång dag.. 

 

Brains out!

2013-09-29 10:20:00
Godmorgon! Ligger och softar i min säng och lyssnar på musik.. Det blir kanske en tripp förbi Torvalla för lite hockey lite senare idag om jag orkar.. annars blir det bara massa soft! 


Har totalt fastnat för låten. Fan va jag älskar Kim Cesarion!!!!! 

'

Lördagskväll

2013-09-28 20:43:00
God kväll sötisar! Kom precis hem från Filippa, har bakat, snackat en jävla massa skit och spelat hur många omgångar alfapet och Skipbo som helst haha! Har haft skitroligt, som alltid med tjejerna.. Igår gick vi och la oss vid typ 11 framför en film, jätteskönt att somna så tidigt och sen vakna hyffsat tidigt morgonen efter. 

Det går en superintressant dokumentär om hur mycket bakterier osv det finns i luften, det är skitäckligt men ändå jävligt intressant så jag ska ta och glo vidare och smsa lite! Ska även visa min älskade jacka sen, puss!!

 

Härliga fredag!

2013-09-27 13:02:00
Hej sötisar! Guuud va segt det var att gå upp imorse, hade velat ligga kvar i flera timmar under mitt underbara täcke, jag älskar det!!!
Har iaf suttit och mailat lite och hoppas få svar redan idag så jag kan boka!! :D Har massa grejer att beställa nu inom den typ närmsta veckan, exciiiiiting!
Slutade kl 11, skulle egentligen gått på språk 3 timmar senare men pallade ej och skulle vara helt ensam så jag och Filippa drog till centrum och jag köpte en supersnygg jacka!!!! Åh är typ kär hihi sen åkte vi åt olika håll.
Om nån timme ska jag möta upp My och vi ska hem till Filippa och spendera kvällen och natten där, supermysigt! 

En bild på mig och Amanda från förra fredagen!
 

torsdag

2013-09-26 19:29:20
Hej sötisar! Sitter i mitt nystädade rum och tänkte snart ta en dusch sen fixa mina naglar som är en ren katastrof just nu sen skriva klart en uppgift som är en vecka sen nu hehe.. 
Efter skolan hämtade mamma och bror upp mig och vi åkte och handlade nya täcken och kuddar, ska bli så himla mysigt att krypa ner i dom ikväll :D

Igår kom färjan till Nynäs runt 11, drog hem och softa sen åkte jag och mötte upp Filippa och Nattis och åkte hem till Nattis för att plugga inför provet som vi hade idag.. Det blev dock mycket mer skitsnack än plugg men jag kände ändå att provet gick bra idag!
Jag tror att jag vet vad jag ska vara på halloween också, WOHO PUSSSSSS


"Ord kan inte beskriva hur mycket du betyder för mig och jag uppskattar allt du gör för mig"
 

Gotland dag 2

2013-09-23 21:04:25
Godkväll sötisar! Har nyss klickat hem lite saker från Elf, kan inte vänta på tills de kommer hihi! 
Idag har vi åkt runt lite i Visby, dock har det blåsigt så sinnessjukt mycket att det har varit jobbigt att vara ute.. har haft ont i öronen hela dan hehe, klenis. Men har fått några riktigt underbara bilder med systemisen som ni ska få se sen! 
Ska lägga mig i sängen och kolla på tv och smsa lite, imorn ska vi till Fårö så då blir det också en massa fina bilder! Puss på er!

 

Gotland bitches!

2013-09-22 23:03:15
Hej babes! Drog en spontanare över till Gotland med familjen imorse, kommer hem på onsdag eftermiddag och då ska jag träffa mina bästa tjejer.
Vi kom precis hem efter middag hos ett par bekanta till familjen, har ätit supergott och haft skitroligt! 
Så nu ligger jag här ensam i en dubbelsäng i våran lilla svit på hamnhotellet på Gotland och smsar och kollar på tv, hur jävla fint som helst och hotellet är endast 3-4 månader gammalt! Längtar till frukosten imorn, älskar hotellfrukost heheheeee. Har inte så mycket mer att säga, har med mig datorn så kommer att försöka skriva 1 gång imorn också.. 

 

Only know you love her when you let her go...

2013-09-21 19:48:24
... and you let her go.

 

Världens bästa dag

2013-09-21 13:21:08
Hej sötisar! Jag mår bajs idag, haha! Jag har svullna ögon, ingen röst och en rinnande näsa! Med tanke på att vi krökade från 15 till 01 typ så är det ändå okej haha!
Men gårdagen var så otroligt underbar och jag längtar tillbaka! Vid 15 började vi kröka som sagt och skapa en atmosfär i bussen som var grym! Taggade varandra och hade skitroligt, när vi kom fram till Västerås så satte vi oss på puben med grabbarna och drack öl och sjöng som fan, sen drog vi vidare till matchen som för visso inte gick så bra men det var grymt att stå där och stödja vårat Djurgården! Sen på vägen hem fortsatte alla kröka och hade skitroligt trots förlusten vilket jag tycker var underbart att ingen hängde läpp! Kom hem runt 1 och la mig och sov direkt. Har träffat så otroligt mycket härligt folk med lika stort hjärta för det här som en själv och gårdagen var en av de roligaste i mitt liv. Tack världens bästa pappa! 


 
 
 

Tankar.

2013-09-20 12:50:00
 

Godnattt

2013-09-19 20:54:47
Sitter nyduschad och pumpar lite musik. Ska sätta på ett avsnitt av Band of brothers sen sova, fan va jag älskart!! Slänger in nåt inlägg från mobilen imorn från bussen eller så, kommer inte ha med mig nån dator till skolan imorn nämligen! FRAMÅT GRABBAR!
 

Food for thought.

2013-09-19 17:14:00
 

 

Wanties

2013-09-19 17:00:00
 
 
 

Härliga torsdag

2013-09-19 16:48:41
Har hållt på o fixat lite här hemma, vi håller på ju på att renovera badrummet här hemma så det är hur stökigt som helst o så! 
Det har varit en helt okej skoldag med 1 prov, slutade halv 2, körde till kakeldax och beställde kakel och en tripp till bauhaus för badrumsskåp, hihi det är så kul att köra! :D

Igår iallafall, vinst med hela 7-2 mot Oskarshamn! På vägen hem lät jag som om jag rökt och druckit whiskey i 50 år och imorse var det ännu värre, tills jag kom till skolan. Det var iallafall grymt, sen när jag kom hem så sa pappa att han ville bjuda mig o tjejerna ner till Västerås imorn så imorn kl 14.30 är vi på plats på stadion för att hoppa på bussen med Järnkaminerna för att krossa Västerås! Sitter och dricker ingefärate med honung för att det ska kännas lite bättre i halsen då min röst kommer ligga på helvarv från kl 14.30 till efter midnatt!!! Shit jag är så taggad och jag har fan världens jävla bästa pappa! Därav mitt överlyckliga inlägg igår, 7-2 vinst och Västerås, woho!!



 

överlycklig

2013-09-18 22:59:32
är överlycklig just nu men måste försöka sova. berättar allt imorn!!!

Fortune cookie

2013-09-17 20:00:12
Hej sötisar! Kom hem för en stund sen, efter gymmet hämtade mamma upp mig och vi åkte och köpte thai sen körde jag hem. Jag åt min första fortune cookie idag, asroligt hehehe :D 
Träningen gick iallafall sjukt jävla bra, körde bla 2 set med 27,5 kg bicepscurl i cable varav 1 set ingick i ett dropset. SJUKT tungt och är helt slö i armarna nu, blir typ hög av känslan! Träffade på Kenta också så vi sitter och snackar om dagens session lite nu.

Tänkte hoppa in i duschen, lägga mig i sängen och sätta på nån film och mysa! Vill inte sova ensaaaam :(

 

Tiiiisdag!

2013-09-17 09:39:31
Godmorgon! Marcus kom igårkväll, vi låg och kollade på våran konstiga serie och somnade runt 2.. duktig som han är så stängde han av larmet så hade tillslut 25 min på mig att fixa mig.. Men det funkade! Blev skjutsade till  bussen och nu sitter jag på matte.. 
Har världens träningsvärk i låren och rrumpan och lutar halv 5 idag, sen blir det gymmet! Pussss


Smile for the camera!

2013-09-16 19:47:00
Helt utan redigering, dock så blev det väldigt dålig kvalite när dom hamnade i inlägget.


Fuckday

2013-09-16 19:21:22
Hej på er! Världens sämsta dag, provade en pwo idag innan träningen och jag har precis nästan återhämtat mig. Har mått så otroligt dåligt, varit både svim och spyfärdig sen kl 15 ungefär, min kropp skakar lite fortfarande.. Prova fan aldrig Ripped Hardcore, det är ej mänskliga doser i det! Som tur är har Najaden världens sötaste personal. Simon satt med mig och gav mig banan och en flaska vatten gratis och satt och snackade med mig och fick mig att äta och må lite bättre. Är ytterst tacksam!

Sov en stund när jag kom hem och har precis tryckt i mig lite kyckling, ska dra i mig lite kvarg lite senare då det slinker ner väldigt lätt. 
Marcus kanske kommer och spenderar natten här lite senare och jag ska försöka rensa upp lite i mitt rum. Puss s länge!





Svar på kommentar!! / receps på proteinbars

2013-09-15 21:39:56

Det kan jag absolut göra! Jag hade liite för mycket mjölk i dom, de blev aningen för kladdiga så jag har ändrat om lite i receptet men har inte testat än så jag hoppas att mängden mjölk är bra!! Och jag hade inte så mycket kakao eftersom att jag använder mig av chokladprotein så smaka av!


200g/6 -6,5 dl proteinpulver
100g/2,5 dl havregryn
ca 1-1,5 dl mjölk
1-2 msk ekologiskt jordnötssmör
En skvätt honung efter eget tyckte
1-2 teskedar kakao

Blanda alla torra ingridienser och tillsätt sedan lite mjölk i taget. Häll sedan i resten av ingridienserna, rör  gärna om med händerna. Rör om tills det är en kladdig men väldigt fast smet, bred ut på ett bakplåtspapper.
Smält lite choklad, helst minst 70% och smeta ut som ett täckte och ställ i kylen tills det stelnar.


Sunshine

2013-09-15 21:25:53
Godkväll och förlåt för dålig update! Har fått klagomål hehe
Sitter och äter kvarg, saft och chiafrön och diggar Aviciis nya album. Kom nyss hem efter en lysande övningskörning fram och tillbaka till Coop och en padda föll offer för oss idag, min första! ;)

I lördags åkte vi iallafall till Hellasgården och ställde upp som funkisar på en multisportstävling som Marcus pappa arrangerade, det var helt okej men fick väldigt ont i ryggen efter att ha stått upp i ca 6 timmar, men jag överlever! :) sen åkte vi hem och köpte med oss thai och kollade på film, somnade av matkomat och vaknade upp efter en halvknackig natt. Idag har vi inte gjort så mycket, vi åkte med hans mami till Lager 157 och shoppade lite, åkte hem och började kolla på en smått konstig serie sen fick jag skjuts hem. 

Imorn är det måndag och det vankas ett svettigt benpass efter skolan, är så taggad och tror att kommande vecka kommer att vara lika bra som den här om inte till och med bättre då det blir mycket mer träning hehehe. PUSS

 
 

En bättre fredag

2013-09-14 01:21:51
Ikväll har faktiskt varit en av de roligaste kvällarna på länge.. Jag, Filippa och Nattis drog hem till Filippa och lagade mat och en pannkakstårta, för er som inte känner oss så Ja, det är ett skämt med BFFs 4-ever!! hade en liten photoshoot och sen mot kvällen så spelade vi sällskapsspel! Haha det låter skitstelt och tråkigt men har skrattat väldigt mycket och det känns skönt att man kommer att vakna upp imorn och vara pigg och glad! Pappa kom och hämtade mig runt halv 1 och imorn blir det uppstigning kl 6 för att åka och hjälpa Marcus pappa på en tävling! Tror dock ej att vi kommer att komma iväg i tid men det lär ju visa sig

Igår var det ju hockeypremiär på agendan och fan vad jag har saknat det!! Den sjuka vreden som går till 100% ren lycka på några sekunder är sjuk, hur pulsen är så hög i näst intill 3 timmar är sjuk! Så vann vårat kära Djurgården och Ölvestads hyllning var underbar. Önskar verkligen att jag stod i klacken igår kväll!!

Hur som haver, puss godnatt :*

 
 
 
 
 
 

smart Sara!

2013-09-12 08:59:52
Dum som jag är så kollade jag fel på schemat, ställde klockan fel och därför blidde det ingen cykel idag! Får bli nån annan dag helt enkelt. Dock har vi en håltimme på 2 h 20 min nu efter dagens första lektion, är inte supertaggad faktiskt... Slutar halv 2 och ska hem direkt för att fixa, käka sen dra! Puss hej!

 

Min ängel

2013-09-11 21:48:51


Du förstår nog vad jag menar när jag säger att vi är dom som Gud glömde. Men du är allt jag har velat ha och jag älskar dig från topp till tå. Vi två, du och jag, är det vackraste jag vet.
 

Wrecking Ball

2013-09-11 21:26:52
La precis på ett 1 timmes långt telefonsamtal med min babe, snackade bara massa skit! Har inte träffat honom sen i söndags och kommer inte få träffa honom förän på lördag!! Bizi peepz. Haha skoja, har inget liv förutom träningen hehe
Ställde mig iaf och bakade proteinbars lite tidigare idag och shiiiit vad gott det blev! Dom blev dock lite för kladdiga så får göra lite justeringar till nästa gång! :D

Jag bestämde mig för en stund sen för att jag ska cykla till skolan imorn då jag börjar halv 11. Ska bli sjukt skönt och kul faktiskt. Slänger in nåt när jag är i skolan eller när jag kommer hem från skolan

Bild från innan sommaren, kan nog inte beskriva hur taggad jag är på mitt liv just nu! 
 

Bananpannkakor

2013-09-11 17:54:44
Ställde mig och slängde ihop lite bananpannkakor till middag, blev riktigt mätt och belåten! Har även hunnit färga min hemska utväxt så nu ser jag iallafall anständig ut haha! Är nästan klar med en uppgift som jag tror ska in imoen så det känns skönt. Vet faktiskt inte riktigt vad jag ska göra nu, kanske ställer mig och dunkar lite musik och bakar lite bars.. Det låter väldigt lockande!!


 

One more night

2013-09-11 13:13:57
Hej sötisar! Kom nyss hem från skolan, slutade runt 12 istället för halv 2 så det var skönt! hehe
Mitt busskort fungerar numera inte, blir så jävla lack på äckliga sl då det alltid är nåt som är krångel så nu måste jag bli skjutsad överallt från igår till imorn. Mamma ska iallafall färga mitt hår lite senare och jag funtar på att ställa mig och baka för att sysselsätta mig med nåt hehe

Vi satt vid lunchen och taggade sönder inför imorn, kommer bli så gryyymt!

 

Eternal flame

2013-09-10 19:49:32
Kom hem från gymmet för ett tag sen, blev ett jättebra ryggpass med Joel! Han tränar på iForm där jag tränade förut men nu har jag inte varit där sen nyår ungefär, kändes jättekonstigt att vara tillbaka. Det där stället är cursed för mig haha!
Det är sjukt hur mycket man märker att psyket hindrar en, när man är omedveten om nåt och efteråt märker att shit var det verkligen så tungt?! När man egentligen hade tänkt att "det här kommer jag aldrig att klara" och sänker vikterna.
Det har jag speciellt märkt när jag kör bänkpress, när jag känner att jag inte pallar och nån står och passar och man tror att personen hjälper till så klarar man dom där sista 3 repsen fast man gjorde allt själv. Tänk på det, många av gränserna sitter i ditt huvud!

Tänkte snart hoppa in i duschen, trycka i mig lite kvarg sen ta och lägga mig! Börjar tidigt imorn, tjoho! Det bästa är faktiskt att jag inte har ångest över att gå till skolan, rättare sagt så tycker jag om att gå till skolan på mornarna för jag har så jävla kul när jag är där. Nu känner jag att det blev väldigt långt.. Puss!


En bild från dagens session. Det blev en sjukt dålig bild faktiskt! Men men!
 

Ny dag, nya tag!

2013-09-10 08:01:08
Godmorgon sötisar! Sitter och äter frukost och planerar morgonen och dagen lite. Det blev ingen vilodag trots allt, precis innan jag somnade igår så blev det bestämt att jag ska åka och köra ett pass med Joel, som jag förövrigt inte har träffat på jättelänge. Ska bli skitkul verkligen! Älskar att träna med nya personer ibland då man lär sig så sjukt mycket! Puss på er!! :*




Godnatt!

2013-09-09 20:15:36
Sitter nyduschad i min nybäddade säng och äter mitt kvällsmål bestående av kvarg och fun light. Sjukt enkelt, billigt, gott och nyttigt!! Har precis slagit på ett av mina favoritprogram som barn - Grodan boll och Kalle stropp. Skrattar lika mycket idag som jag gjorde för 10 år sen, underbart! 
Har inga planer för morgondagen, går i skolan till halv fem så tisdagar har vi tagit som vilodag då man ändå kommer vara helt slut i huvet och vara helt ofokuserad, kanske åker ut med mamma och övningskör lite? Det lär visa sig, ha det bra så länge!

 

Världens bästa måndag

2013-09-09 18:31:09
Godkväll! Drog som sagt till gymmet och körde lite triceps, biceps och lite bröst och axlar. Det rullade på väldigt bra sen blev jag på väldigt bra humör och har varit pigg enda sen dess vilket är grymt! Fick hem min leverans idag också, wiho! Imorn startar kreatinperioden så kommer troligtvis att svälla upp som en blåsfisk.. Har iallafall lagat mat, provat ett nytt recept jag kom på för nån vecka sen som nu står i frysen, fått helgen i princip planerad och nu ska jag och mamma måla ett skåp sen ska jag hoppa in i duschen! 

 
 

Måndag

2013-09-09 12:36:53
Hej sötisar! Sitter på min andra och sista lektion för dagen, slutar ca kl 14 och sen beger jag mig mot gymmet med My och Jocke! 
Sov ca 9 timmar inatt men börjar ändå bli trött asså, haha. Nåt är fan fel.
Är ganska taggad på veckan faktiskt, vi får se vad som händer mene jag tror nog att det kommer att bli bra!
Hoppas på att leveransen från GG kommer idag också, börjar bli otålig..

 

Sweet saturday

2013-09-07 15:51:17

Hej på er! Inatt så mötte Marcus upp mig så sov jag hos honom och nu har vi precis varit ute på en liten prommis samt legat på bryggan och bara pratat.

Igår så drog vi hem till Mogge och förade, lite senare kom Markus och vi drog vidare till stopp nr.1 sen drog vi till grabbarna, stopp nr.2.
Blev så cptrött att vi drog hem vid typ 2 men mådde bra som en nötkärna när jag vaknade! :)
Idag vet jag ej vad som händer men dagen ska spenderas med världens finaste, puss!


Då ggick viiii

2013-09-06 18:37:47
Hej babes! Är strax klar för att möta upp Nattis då vi ska åka till Filippa och föra sen får vi se var kvällen för oss, är riktigt taggad och allt blir roligt med mina brudar! Ska försöka ta massor med bilder! Ha det bäst, puss :*

 

Freeeedag!

2013-09-06 08:46:00
Då var det fredag igen, ikväll vankas utgång och jag är så taggad på livet. Sitter här och äter min kvarg och mina ägg och kollar runt lite, lämnade Marcus vid bussen för en liten stund sen. Han kom hit igår efter att jag kom hem från gymmet, har numera träningvärk i hela benen, rumpan, armar, bröstet och ryggen. Tjoho! 

Igår så åkte klassen in till stan för en typ guidning och efter den så drog jag och Nattis runt i stan och käkade och kollade runt lite. Lyckades komma för sent och drog sen till gymmet och körde. Blir ingen träning idag då både jag och My känner oss risiga. Tänkte skriva lite när jag kommer hem från skolan, puss!!

 

onsdag

2013-09-04 21:36:05
Godkväll! Kom hem för ett bra tag sen från ett sinnessjukt bra pass, höll på att ramla efter en övning och efter det hade jag otroliga svårigheter att gå haha..
Efter skolan så chillade jag lite med Nattis och Martin i skolan sen drog jag iväg till Tyresö med mi madre för att kolla på lite grejer och sen skjutsade hon mig till gymmet. Det var verkligen inte så dagen blev planerad men det blidde som det blidde. Är trött som ett djur så vi hörs till nästa gång, puss!

Måste tillägga att jag har haft jävligt tur med ljuset på bilderna haha..


 
 
 

Trötta fötter och ett trött huvud

2013-09-03 20:53:00
 Hej sötisar! Efter skolan så drog jag och Filippa och gjorde en uppgift vi fick idag på turismen. Så har gått runt heela eftermiddagen fram till ungefär halv nio i stan och sen till Hökarängen och sen hem. Är helt slut i huvet och mina fötter är helt ömma haha! Har iallafall haft askul och har fått saker gjorda så jag kan lägga lite bakom mig, det är alltid skönt :)

Nu tänkte jag iallafall slänga i mig lite middag, tvätta bort sminket, sen lägga mig i sängen och kolla på tv. 
Börjar 8 imorn sen är det lite oklart vad eftermiddagen och kvällen bjuder på. Puss!

 
 
 

The telephone can't take the place of your smile

2013-09-02 22:24:26
Hej sötisar! Har precis kollat några avsnitt av Kvarteret skatan, inte överdrivet roligt men hade inget bättre för mig haha.. Morgondagen blir fullspäckad, går i skolan från ca halv tio till halv fem sen ska jag och Filippa in till Globen och Hökarängen för att fixa lite grejer sen rullar jag hemåt och pluggar lite och förhoppningsvis somnar tidigt. Hoppas att jag ska börja bli lite piggare nu när träningen har satt igång igen, det ska bli skönt.

Individuella valen börjar imorn iaf, det ska riktigt kul. Jag ska gå turism med den bästa läraren jag nånsin har haft så det kommer att bli super! Tänkte sätta på myslistan och mysa lite med min fyrkantiga, mjuka älskling. Godnatt!  

 

-

2013-09-02 20:04:01
Can't she tell by the way that he talks he'll be nothing but pain. That she soon will find herself crying there out in the rain. Yeah I bet he's the kind that would only marry for looks. He's certainly not that price she read about in books.
 

Mitt andra hem

2013-09-02 18:15:25
Som texten på tröjan lyder.. Mitt andra hem! Fyfan vad jag älskar det här, första gången på flera månader jag befinner mig i gymmet igen och det känns underbart! När vi var klara så skakade benen även fast vi körde armar och axlar. Det här kommer att fortsätta storartat, 4-5 gånger i veckan beroende på hur mycket det är i skolan osv. 
Är på så bra humör och sitter och pratar med min fina vän Jocke om dagens session osv, tänkte fira med att dra till med en beställning på GG! 



 

18 år!

2013-09-01 10:48:56

Godmorgon babes! Igårkväll efter att jag suttit med Marcus och familj och tryckt i mig ett lass kräftor så begav jag mig in mot stan och mötte My för middag nr 2 och Snabba Cash Livet Deluxe. Är helt okej med filmen men förväntade mig ett litet annorlunda slut.
Jag följde My hem till Haninge för att sedan åka och lägga mig och vänta hos min fina som fyllde 18 inatt och var ute på äventyr och imorse väcktes vi av en sjungande familj och massa fina presenter.
Ibland är det väldigt tråkigt att inte vara 18 btw hehe.
Idag ska vi till Farsta och köpa byxor sen ska los familjos in till staden för middag.