råknas

2013-12-29 11:27:00
Godmorgon! Idag står jobb på schemat, även fast jag är helt död så ska jag kämpa hihi
I torsdagskväll drog jag ner till Nynäs och umgicks lite me kåmpizarna, vi gled runt lite bla till vega baren
I fredags mötte jag och Amanda upp Filippa för lite mellandagsreashopping. Brände 1500 kr men det känns bra, fick med mig massor av grejer jag behövde! Senare på kvällen drog vi hem till Nicklas och drack lite öl och rosé, drog sen vidare nånstans. Det var en bra kväll och landade i sängen runt 9. Och så upp igen efter 4 timmar sömn för att möta upp Filippa på hovet för hockey, plockade tyvärr bara med oss 1 pinne men det var fortfarande en riktigt sur förlust. 

men men, inte hänga läpp för det. Får se vad som händer ikväll efter jobbett, pussss


 
 

den senaste tiden

2013-12-25 14:08:07
 
 

Back on track!

2013-12-25 14:04:20
Hej sötiar! Har inte bloggat på jättelänge jag vet, har inte haft lust eller tid men jag tänkte att jag skulle sätta igång lite nu.. Kommer lägga upp lite bilder på vad som har hänt den senaste tiden i nästa inlägg!

Igår var det julafton som var otroligt trevligt. Känns som att allt handlar om julklappar, jag saknar nästan gårkvällen lite.. Mycket intressanta samtalsämnen kom upp och jag älskar verkligen min släkt, helt underbara! 
Självklart fick jag massor av fina julklappar som jag är otroligt tacksam över!
Igår när vi vakande så åkte vi även iväg till kyrkogården, ingen ska behöva vara ensam på julafton och vi alla saknar er...
 

Bajs

2013-12-03 19:24:45
Har legat hemma och varit sjuk sen i söndags, det började med en rejäl jävla förkylning och nu ryktas det om bihåleinflammation vilket suger. Hoppas på att kunna gå till skolan imorn men det återstår att se imorn bitti.
Satt och gjorde ett pepparkakshus idag för att fördriva tiden lite, sjukt fult men what the hell :*