hey ho

2013-11-28 18:45:00
Hej sötisar! Det var länge sen jag bloggade, har inte haft nåt sug faktiskt. Det har inte hänt nåt speciellt egentligen, har stått på gymnasiemässan, hängt i nynäs, spelat bowling, tagit min plankoskuld, dragit på hockey med grapparna, kommit igång lite med träningen och bara softat. Mår väldigt bra nu, de enda som saknas är en pojkvän haha! lonleygirlnr1!
Tänkte att nu ska jag börja uppdatera lite mer men nu är det faktiskt hockey på tv så puss på er babes!
 

wopwop

2013-11-19 21:13:11
Hej sötisar! Har precis kommit ur duschen och sittter och kollar på the big bang theory medans resten av Sveriges befolkning kollar på fotboll. Efter skolan hämtade mamma upp mig och Amanda och vi åkte med och handla sen rullade vi hem till mig, det blir ännu en natt med min fina då det är filmdag imorn igen så det blir enklare att åka från mig! Hade filmdag igår också och började 9 med att kolla på film sen fick vi åka hem vilket kommer att upprepas imorn!
 Igår efter bion så drog jag hem och tog en nap och drog sen hem till Marcus, vi snackade skit, gick och handlade chips och slog på en film.. Kom hem vid 22 och landade i sängen ganska nära inpå det. Livet känns bra och jag är glad. tut tut!

 

haha jag suger

2013-11-17 19:37:22
åh va jag suger på att uppdatera.. har varken haft tid eller ord faktiskt.
Hela helgen har spenderats i Nynäs med Amanda, Robin, Beck och Larsson. Vi har åkt bil hela nätterna och sovit hela dagarna typ haha. 
Idag åkte jag, mamma och mormor hem till min kusin Fredrik och hans tjej Lotta som fick en liten Alice för drygt en vecka sen, så obeskrivligt söt.. VILL HA EN BEBIS!!!!! Allt är så litet, de fattar ingenting och de luktar så gott hihi

Mitt liv börjar vända nu, börjar komma tillbaka från min svacka och är faktiskt glad!
 

update

2013-11-14 20:18:57
Hej sötisar! Har uppdaterat sämst men har faktiskt inte haft tid, har haft snormycket plugg och har bla gjort en guidning för 1orna från skolan på medelhavsmuseet och har betat av massa uppgifter och prov och det känns skönt! Sitter i skrivande stund i min säng med Amanda, vi har precis skickat in yttligare en uppgift. När vi kom hem från skolan så bakade vi en kladdkaka som blev godare än himlen heehee
Imorn är det fredag igen, wohoo!! Efter skolan blir det lite jobb sen ska jag röra mig mot Nynäs för att spendera natten hos Amanda, vi får se vad vi hittar på! Kommer nog inte bli så bra uppdatering i helgen heller.. men puss på er!
 

the weekend

2013-11-10 18:35:49
Hej på er babes! Har nytt tryckt i mig lite middag och givit far blommor osv, cozzzyy. 
Har spenderat hela helgen i Nynäs, från fredag eftermiddag till söndag eftermiddag.
Efter skolan i fredags drog jag och Amanda hem till henne, lite senare hämtade Robin och Beck upp oss och vi drog till Heron för att kolla på Insidious 2, och fyfaaaan va läskig den va.. Helt ärligt så har jag aldrig varit så rädd i hela mitt liv, men det var värt pengarna gånger 1000 iaf! Sen var vi ute och åkte bil och träffade folk till kl 3, när vi kom hem slocknade vi dirr haha. På lördagmorgon åkte vi och handlade julmust och ostbågar och bara mös sönder framför Harry potter tills Larsson och Robin kom och vi rullade mot Beck och krökade, hade tänkt vara nykter i helgen men blev bjuden på en hel fylla, bättre lycka nästa gång haha!  Kom hem runt 1 och slockade dirr då också haha. 
Imorse vaknade vi runt 10 och Robin kom över och vi bakade cupcakeeees, woho! 

Nästa vecka väntas massa plugg och bla en guidning.. hehe nervoooous, puss!

Jag och Amanda köpte varsin tröja i fredags, fina va?!
 

Torsdag

2013-11-07 10:13:39
Hej sötisar! Fick knappt nån sömn inatt så är trött som ett jävla spöke och ögonen värker, har årets ringar under ögonen och svullna ögonlock så ägnade lite extra tid åt sminket imorse. gillar inte att vara jättesminkad till skolan men ibland har man inget val haha
Idag efter skolan ska jag in till stan och fixa ett skolarbete sen hem och kolla på Greys hela jävla kvällen. PUSS

 

det här sög ju.. rätt hårt

2013-11-06 21:33:00
 
 

hallå bananer i stugan

2013-11-06 18:14:00
Godkväll på er! Jag kom nyss hem från att ha varit i stan och fikat och catchat upp med en vän! 
Slutade kl 12 idag så jag och Amanda drog upp till centrum och käkade sen drog jag hem och tog en powernap och drog sen in till stan. Sitter nu i sängen och snapar med Larsson, kollar på Greys och väntar på att Amanda ska ringaaaa, puss korvar. 
MVH bruden med tidernas ångest och panik.

Bild på mig och Frida från 9an! Saknar min lugg lite grann faktiskt...
 

We were made to love

2013-11-05 18:54:49
Hej sötisar! Sitter och kollar på en film för att klara provet imorn. Det händer alldeles för mycket just nu och ska jag vara ärlig så mår jag faktiskt inte bra. Längtar bara till helgen så jag kan slappna av och försöka lösa lite peronliga problem, nej jag skojade det kan jag inte alls göra FÖR VI HAR 50000 UPPGIFTER ATT GÖRA!

Är nervös och rädd, har ont i magen inför imorn. Kan inte koncentrera mig, vill bara krypa ner i sängen och sova..
 

-

2013-11-04 15:32:25


 

wohoo

2013-11-04 12:52:08
Hej sötisar! Sitter på min andra och sista lektion för dagen och bara vill härifrån.. Den här veckan är fullmatad med massa plugg, tentor och prov. tillräckligt mycket för att man ska kunna ligga hemma och gråta med massa choklad.. pallar inte haha!

Har iallafall haft en grym helg! I fredags drog jag in till stan och träffade Emma och Johannes igen, vi fick en ny kompis på Carlings och hade skitkul! Vid 7 drog jag vidare till Hovet för lite hockey där vi kammade hem segern. När jag kom hem runt 10 så hade jag planerat att softa hemma och bara ta det lugnt men sen så ringde Amanda och grabbarna och runt 12 så hämtade dom upp mig och vi åkte bil i fyra timmar.. Landade runt 5 hos amanda och krigade upp kl 11 dagen efter för att dra till centurm och fixa ett skolarbete. Vi mötte upp Nattis och Filippa och åkte sen hem till amanda igen och pluggade massa. Drog sedan hem till Robin och krökade sönder, kom hem kl 06:30 i söndags men hade fan svinkul!